De donkere winterdagen is de perfecte tijd om weg te dromen over vakanties. Bent u op zoek naar een unieke en bijzondere ervaring? Dan is op tijd boeken een must. Maar, waar op te letten? Ik zet het voor u op een rijtje.

 1. Bepaal uw budget
  Bepaal voordat u gaat reizen wat u uit wilt geven. Hou hierbij rekening met vervoer. Wilt u dat zelf doen of wilt u een privéchauffeur. Is een standaardaccommodatie voldoende of zoekt u comfortabele luxe. Een budget voorkomt teleurstellingen achteraf.
 1. Wanneer en waar
  Bepaal de bestemming en de periode dat u wilt reizen. Ga slim om met uw reisdagen. Reis in de maanden buiten het hoog seizoen. Grote kans dat het minder druk is waardoor iedereen meer tijd en aandacht voor u heeft. Daarnaast ervaart u meer privacy en rust.
 1. Organiseer en boek tijdig de vlucht
  Zodra u weet naar welk continent of land u gaat, boek dan zo vroeg mogelijk uw vluchten. Hoe eerder u boekt, hoe meer vluchten er beschikbaar zijn met de gewenst vliegtijden. Daarnaast zijn vliegtickets met de meest optimale routes met perfecte overstaptijden nog beschikbaar. En, het kan zijn dat u dan voordelige vliegtickets te pakken krijgt. Als de vlucht gekozen is wordt het plannen van de route makkelijker. U weet de aankomst- en vertrekdagen en tijden. En dus kan het zoeken naar de accommodaties beginnen!
 1. Boek 8 maanden van tevoren uw accommodaties
  Kleinschalige accommodaties hebben soms maar 6 kamers. Ideaal voor authentieke en unieke ervaringen met veel privacy. Hoe eerder u kunt boeken, hoe meer keuze u hebt.

Een droomreis boeken is geen sinecure. Er komt veel bij kijken én het is ook een kwestie van de beste plekken kennen. Green Steps Travel helpt u graag om uw droomvakantie te verwezenlijken. We hebben jarenlange ervaringen en delen die graag met u. Wij verzorgen uw reis van begin tot eind. En zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. We denken mee en aandacht voor details zit in ons DNA. We zijn tijdens uw reis 24 uur per dag bereikbaar. Zo ontbreekt het u aan niets en kunt u optimaal genieten.

Weet u al naar welke bestemming uw wilt en zoekt u hulp bij het vinden van de meest optimale droomreis en route? Neem dan contact met ons op en laat uw droomreis in vervulling gaan.

Alle foto’s op deze pagina zijn persoonlijk en onbewerkt.