Belize reizen

Cultuur, jungle en strand

16 dagen | met privé-chauffeur

Rust en avontuur

17 dagen | met privé-chauffeur

Belize: verborgen parel van Centraal-Amerika

Belize is de perfecte bestemming voor avonturiers die ook cultuur willen proeven. Ervaar de schoonheid van ’s werelds op een na grootste barrièrerif, de dieren in het wild, de fascinerende jungle en de waanzinnig indrukwekkende Maya-ruïnes en hun eeuwenoude geschiedenis. Proef het moderne nachtleven in de hoofdstad Belmopan. Verwonder u over de honderden koraal- en vissoorten in het Belize Barrier Reef, snorkel met pijlstaartroggen in het Hol Chan Marine Reserve of duik in de Blue Hole om Caribische rifhaaien te spotten. Ga op avontuur in de groene jungle rond Chaa Creek. Wie weet spot u wel de zeldzame jaguar.

Nagenieten van alle ervaringen doet u aan de Caribische kust met onmiskenbare zijdewitte zandstranden, koraalatollen, wuivende palmbomen, turquoise zee, relaxte mensen, pulserende reggaeritmes en rum punch. De perfecte locatie voor ultieme luxe en ontspanning.

Nieuwsgierig naar een rondreis door Belize? Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Beste tijd om Belize te bezoeken

Als u wilt genieten van ideale temperaturen, heldere luchten, kalm water en toegang tot alle bezienswaardigheden, bezoek Belize dan tijdens het droge seizoen tussen eind november en half april. De temperatuur is dan zeer aangenaam tot warm en het regent zeer beperkt. De gemiddelde temperatuur is tussen 26 en 32°C.

Het regenseizoen is van juni tot november waarvan september en oktober de natste maanden zijn. De vele regenval zorgt er wel voor dat in november Belize in zijn volle glorie te zien is met kleurrijke bloemen en weelderige groene regenwouden.

 

Green Steps Travel
Adres: Beurréperenlaan 3
3452 DC Vleuten
+31 6 242 04 179
info@greenstepstravel.com
KvK-nummer: 83980113
NL003909314B87

Wilt u op de hoogte blijven van de mooiste reizen, schrijft u dan hier in en ontvang onze inspiratiemail.

Greenstepstravel