Namibië reizen

Klassiek Namibië

16 dagen | met privé-chauffeur

Het beste van Namibië

18 dagen | selfdrive

Namibië, een land van contrasten

Namibië is bekend om zijn uitgestrekte open landschappen, oneindige blauwe luchten en schitterende sterrennachten. Namibië dankt zijn unieke sfeer aan de rijke geschiedenis, de veelheid aan exotische dieren, de grote diversiteit aan cultuur en haar enorme woestijnen. Een perfect land voor avontuurlijke excursies.

Geniet van de magische rode duinen van Sossusvlei in de Namib-woestijn en de wilde allure van de Skeleton Coast. Bewonder de door zand verteerde spooksteden, de majestueuze Fish River Canyon en ga wild spotten in de noordelijke Caprivistrook en Etosha National Park. Reis buiten de gebaande paden, spot de wilde paarden en bekijk de bijzondere trillenbomen, ook wel kokerbomen genoemd. Ontdek de wonderen van de Kalahari-woestijn met zijn opvallende rode duinen, oude kameeldoornbomen en woestijndieren. Laat u betoveren door spectaculaire vergezichten vanuit het Erongo-gebergte met rotsformaties die bijdragen aan de meest adembenemende zonsondergangen.

Of u nu op ontdekking gaat met een privégids, huurauto, mogelijk in combinatie met kamperen, Namibië is een fantastische bestemming voor de reiziger die iets nieuws en spannends wil ervaren.

Laat u betoveren door de fascinerende natuur en neem contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij stellen graag een reis op maat voor u samen.

Beste tijd om Namibië te bezoeken

Met zo’n verscheidenheid aan attracties en dingen om te doen, is Namibië het hele jaar door een bestemming. De beste tijd hangt vooral af van wat u tijdens uw bezoek wilt zien en doen.

Van mei tot december, is de beste tijd voor algemene gameviewing. Water is schaars, de bush is dun en de waterpoelen zitten vol met dorstige dieren. In vergelijking met andere wildparken in zuidelijk Afrika is Etosha het hele jaar door een uitstekende natuurbestemming vanwege de natuurlijke waterpoelen en grote open ruimtes.

‍Het regenseizoen, van december tot april, is goed voor trekvogels, afkalvende dieren in het wild, dramatische onweersbuien en prachtige landschappen.

Wandel- en fietsavonturen kun je het beste doen in de herfst, van maart tot mei, wanneer de regens de natuurlijke watervoorraden hebben vergroot, de dagen mild zijn en de nachttemperaturen in de woestijn nog niet hun laagste punt hebben bereikt.

Green Steps Travel
Adres: Beurréperenlaan 3
3452 DC Vleuten
+31 6 242 04 179
info@greenstepstravel.com
KvK-nummer: 83980113
NL003909314B87

Wilt u op de hoogte blijven van de mooiste reizen, schrijft u dan hier in en ontvang onze inspiratiemail.

Greenstepstravel