Seychellen reizen

Huwelijksreis Seychellen

9 dagen | privéreis

Ongerepte paradijs Alphonse

9 dagen | privéreis

Buiteneilanden Seychellen

14 dagen | eilandhoppen

Seychellen, een paradijselijke eilandengroep

Omhuld door weelderig tropisch groen en omzoomd door pittoreske witte zandstranden verovert deze betoverende archipel in de Indische Oceaan de harten van iedereen die er komt.

De verleidelijke Seychellen met zijn 115 grotendeels onbewoonde eilanden, bieden 360 graden ongerepte schoonheid. Vanwege de legendarische schoonheid is bijna de helft van de eilanden uitgeroepen tot natuurreservaat. En terecht, want de eilanden bieden kleurrijke koraalatollen en eilanden bedekt met rijke vegetatie, ruige granieten bergen en afgelegen paradijselijke baaien waar kristalhelder turquoise water langs de kust kabbelt. De omliggende oceaan biedt volop mogelijkheden om te duiken en snorkelen tussen iriserende koralen en glinsterende scholen vissen.

Ga eilandhoppen en ervaar de betovering van de eilanden. En als de avond valt is het tijd om tijdens een intiem diner bij kaarslicht te genieten van de stralende sterrenhemel.

Of u nu op zoek bent naar totale ontsnapping op de exclusieve Denis Island, Alphonso Island of Cosmoledo Atol, of de lokale cultuur wilt ervaren op enkele van de grotere eilanden, wij stellen de perfecte reis voor u samen.

Neem contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij stellen graag een reis op maat voor u samen.

Beste tijd om te reizen

De temperatuur op de Seychellen ligt het hele jaar rond de 30°C, met een mix van zonneschijn en tropische buien, en een zeebries die de luchtvochtigheid verdrijft. Elke dag kan dus een perfecte stranddag worden!

De beste tijd om de Seychellen te bezoeken is in de maanden maart-april en oktober-november. Dit zijn de minder winderige maanden van het jaar. Deze twee periodes van het jaar vallen tussen de twee passaatwinden die jaarlijks over het eiland waaien.

De noordwestelijke passaatwind waait van november tot maart en de zuidoostelijke wind waait van mei tot oktober. Deze winden zorgen ervoor dat zeewier zich kan ophopen op sommige stranden.

Green Steps Travel
Adres: Beurréperenlaan 3
3452 DC Vleuten
+31 6 242 04 179
info@greenstepstravel.com
KvK-nummer: 83980113
NL003909314B87

Wilt u op de hoogte blijven van de mooiste reizen, schrijft u dan hier in en ontvang onze inspiratiemail.

Greenstepstravel