Klantervaringen

Een onvergetelijk Namibisch avontuur, zorgvuldig samengesteld door Maureen

Een onvergetelijk Namibisch avontuur, zorgvuldig samengesteld door Maureen

Vanaf het moment dat we onze reis naar Namibië begonnen te plannen met Maureen van Green Steps Travel, wisten we dat we in goede handen waren. Haar aandacht voor detail, vriendelijkheid en zorgvuldigheid in de organisatie van onze reis was vanaf het begin duidelijk en bleef consistent gedurende ons hele avontuur.

Onze reis begon in Windhoek en voerde ons door de adembenemende landschappen van de Kalahari, langs de indrukwekkende Fish River Canyon, naar de historische stad Lüderitz, de ontmoetingen met de Himba’s en de San en uiteindelijk naar het fascinerende Namib Naukluft National Park, met zijn iconische zandduinen en unieke flora en fauna. Elke locatie die Maureen voor ons uitkoos, was niet alleen prachtig maar ook perfect afgestemd op onze wensen en interesses.

We zijn dankbaar voor de persoonlijke aandacht die Maureen ons gaf, tijdens de voorbereiding van onze reis en het was geruststellend om te weten dat we altijd op haar konden rekenen voor ondersteuning en advies. Voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke reiservaring, zouden we Maureen zonder enige aarzeling aanbevelen. Haar expertise, persoonlijke aanpak en toewijding aan kwaliteit maken haar tot een uitstekende keuze voor iedereen die de schoonheid van Namibië wil ontdekken.

Hartelijk dank, Maureen, voor een onvergetelijke reis!

Marjan Tabak & Jos Naus

Tot in de puntjes

Tot in de puntjes

Jij bent echt goed in je vak. We kunnen je van harte aanbevelen na onze ervaring met de door jouw georganiseerde familiereis die je op plezierige wijze tot in de puntjes verzorgd hebt voor ons. 

Ineke de Groen, De Groen Design

Huwelijksreis die onze verwachtingen overtrof

Huwelijksreis die onze verwachtingen overtrof

Na onze fantastische reis naar Indonesië hadden we eigenlijk niet gedacht dat het nog beter kon, maar dankzij jou hebben we een huwelijksreis gehad die onze verwachtingen overtrof. Jouw vermogen om te begrijpen wat voor ons belangrijk is, is echt bewonderenswaardig. Je hebt de tijd genomen om ons te leren kennen en te begrijpen wat onze wensen en voorkeuren zijn. Het resultaat was geen standaard vakantie, maar iets werkelijk bijzonders dat perfect bij ons paste.
Je betrokkenheid en toewijding zijn werkelijk geweldig. Je ging door met zoeken en plannen totdat je de ideale locatie had gevonden die onze dromen overtrof. Het boeken van de reis en het overlaten van de details aan jou, was een waar genot. We konden niet wachten om verrast te worden door jouw ideeën en ervaring, en we werden zeker niet teleurgesteld. Kortom, onze huwelijksreis was een onvergetelijke ervaring. Je hebt een ongelooflijk talent voor het creëren van reisavonturen die een leven lang meegaan.
Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Gerrit & Mirjam

Prachtige reis

Prachtige reis

Wij zijn met Green Steps Travel naar Vietnam geweest. Het was een prachtige reis, waaraan we veel en bijzondere herinneringen hebben overgehouden. Maureen heeft mede op basis van onze wensen een heerlijke reis samengesteld, met verschillende mooie activiteiten. De gehele reis was tot in de puntjes geregeld. Wel zo fijn als je voor het eerst in een onbekend land bent. Hotels, gidsen en programma, het was allemaal top. En ook toen een dag letterlijk in het water viel, werd er snel en goed geschakeld naar een boeiend alternatief.

Kortom, wij waren en zijn zeer tevreden.

Gwen & Rene

Tot in de detail verzorgd

Tot in de detail verzorgd

Mooie reis waardoor we een goede indruk van Costa Rica kregen. Goede accommodaties, goed naar onze wensen geluisterd. Alles was tot in de details verzorgd. De route was goed uitgestippeld en goed doordacht. Het was echt vakantie!

Debbie & Richard

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Maureen heeft mij haar toegevoegde waarde bewezen in mijn speurtocht naar diverse vakanties. Ervaren / betrokken / bereikbaar buiten kantooruren / geduldig / creatief in het zoeken naar oplossingen. Een aanrader!

Patrick Amahorseya

Green Steps Travel
Adres: Beurréperenlaan 3
3452 DC Vleuten
+31 6 242 04 179
info@greenstepstravel.com
KvK-nummer: 83980113
NL003909314B87

Wilt u op de hoogte blijven van de mooiste reizen, schrijft u dan hier in en ontvang onze inspiratiemail.

Greenstepstravel