Klantervaringen

Huwelijksreis die onze verwachtingen overtrof

Huwelijksreis die onze verwachtingen overtrof

Na onze fantastische reis naar Indonesië hadden we eigenlijk niet gedacht dat het nog beter kon, maar dankzij jou hebben we een huwelijksreis gehad die onze verwachtingen overtrof. Jouw vermogen om te begrijpen wat voor ons belangrijk is, is echt bewonderenswaardig. Je hebt de tijd genomen om ons te leren kennen en te begrijpen wat onze wensen en voorkeuren zijn. Het resultaat was geen standaard vakantie, maar iets werkelijk bijzonders dat perfect bij ons paste.
Je betrokkenheid en toewijding zijn werkelijk geweldig. Je ging door met zoeken en plannen totdat je de ideale locatie had gevonden die onze dromen overtrof. Het boeken van de reis en het overlaten van de details aan jou, was een waar genot. We konden niet wachten om verrast te worden door jouw ideeën en ervaring, en we werden zeker niet teleurgesteld. Kortom, onze huwelijksreis was een onvergetelijke ervaring. Je hebt een ongelooflijk talent voor het creëren van reisavonturen die een leven lang meegaan.
Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Gerrit en Mirjam

Prachtige reis

Prachtige reis

Wij zijn met Green Steps Travel naar Vietnam geweest. Het was een prachtige reis, waaraan we veel en bijzondere herinneringen hebben overgehouden. Maureen heeft mede op basis van onze wensen een heerlijke reis samengesteld, met verschillende mooie activiteiten. De gehele reis was tot in de puntjes geregeld. Wel zo fijn als je voor het eerst in een onbekend land bent. Hotels, gidsen en programma, het was allemaal top. En ook toen een dag letterlijk in het water viel, werd er snel en goed geschakeld naar een boeiend alternatief.

Kortom, wij waren en zijn zeer tevreden.

Gwen en Rene

Tot in de detail verzorgd

Tot in de detail verzorgd

Mooie reis waardoor we een goede indruk van Costa Rica kregen. Goede accommodaties, goed naar onze wensen geluisterd. Alles was tot in de details verzorgd. De route was goed uitgestippeld en goed doordacht. Het was echt vakantie!

Debbie en Richard

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Maureen heeft mij haar toegevoegde waarde bewezen in mijn speurtocht naar diverse vakanties. Ervaren / betrokken / bereikbaar buiten kantooruren / geduldig / creatief in het zoeken naar oplossingen. Een aanrader!

Patrick Amahorseya

Green Steps Travel
Adres: Beurréperenlaan 3, 3452 DC Vleuten
+31 6 242 04 179
info@greenstepstravel.com
KvK-nummer: 83980113
NL003909314B87

Greenstepstravel