Vanaf het moment dat we onze reis naar Namibië begonnen te plannen met Maureen van Green Steps Travel, wisten we dat we in goede handen waren. Haar aandacht voor detail, vriendelijkheid en zorgvuldigheid in de organisatie van onze reis was vanaf het begin duidelijk en bleef consistent gedurende ons hele avontuur.

Onze reis begon in Windhoek en voerde ons door de adembenemende landschappen van de Kalahari, langs de indrukwekkende Fish River Canyon, naar de historische stad Lüderitz, de ontmoetingen met de Himba’s en de San en uiteindelijk naar het fascinerende Namib Naukluft National Park, met zijn iconische zandduinen en unieke flora en fauna. Elke locatie die Maureen voor ons uitkoos, was niet alleen prachtig maar ook perfect afgestemd op onze wensen en interesses.

We zijn dankbaar voor de persoonlijke aandacht die Maureen ons gaf, tijdens de voorbereiding van onze reis en het was geruststellend om te weten dat we altijd op haar konden rekenen voor ondersteuning en advies. Voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke reiservaring, zouden we Maureen zonder enige aarzeling aanbevelen. Haar expertise, persoonlijke aanpak en toewijding aan kwaliteit maken haar tot een uitstekende keuze voor iedereen die de schoonheid van Namibië wil ontdekken.

Hartelijk dank, Maureen, voor een onvergetelijke reis!

Marjan Tabak & Jos Naus